Vi gjentar suksessen fra i fjor og byr på intimkonserter i byens mange vakre byparker. Her kan du slå deg ned på gresset, nyte en enkel, men nydelig brunsj og la både humla suse, ligge på latsiden og drive dank på en og samme gang mens du blir underholdt av variert musikk fra ulike sjangre.

Trondheimsbandet Mandarinsaft ga ut barneplata Mandarinsaft – På vei te en venn på Øra Fonogram i juni 2018. Albumet ble nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk.

Det artigste gutta i bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. På Mandarinsaft-konsert kan du gjennom musikken drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bli med på tur i skogen eller fly i vinden med en paraply.

Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor.
 Siden oppstarten i 2011, har Mandarinsaft gitt ut fem plater og spilt om lag 880 konserter. Gruppa har variert musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

Mandarinsaft består av Even Moen Jenssen (gitar, trommer og vokal) Bendik Ulla (gitar og vokal), Anders Brønstad (elgitar) og Johannes Kuvås (bass).