Kumlokket & co i krigen er en forestilling om en by og de som lever i byen. Det er også en forestilling om hvordan en krig kan oppleves av en by og menneskene i den. Det er en fortelling om ødeleggelse og forandring. Byen i dette tilfellet heter Bodø. Forestillingen er laget for barn i alle aldre. Dette er den tredje nyproduserte barneforestillingen laget for Nordland Musikkfestuke av Salten friteater.

Manus og regi: Marie Skogvang Stork

Produksjon: Ida Hevrøy

Musikk: Bodø Ryhthm Group

Plassreservasjon til barneforestillingen Kumlokket & co i krigen

Nedenfor kan du forhåndsreservere plass til barneforestillingen Kumlokket & co i krigen i Stormen bibliotek litteratursalen 10.-12. august under Nordland Musikkfestuke. Det blir to forestillinger pr. dag med samme innhold i alle forestillinger. Forestillingene har fri entré.

Trykk på påmeldingslink for ønsket dag og tidspunkt, og fyll ut bestillingsskjema. Det er begrenset antall plasser. Først til mølla får plass. Bekreftelse på din bestilling vil sendes til oppgitt e-post når bestillingen er behandlet. Det kan ta noen dager.

 

Velg forestilling for Kumlokket & co i krigen:

Onsdag 10. august kl. 11:00

Onsdag 10. august kl. 12:30

Torsdag 11. august kl. 11:00

Torsdag 11. august kl. 12:30

Fredag 12. august kl. 11:00

Fredag 12. august kl. 12:30

 

Forhåndsbestilling stenger senest fredag 29. juli, eller så fort forestillingene er fylt opp. Vi kan ikke garantere for plass på forestillinger uten bekreftet reservasjon, men vi fyller opp lokalet til det er fullt. Dersom noen forestillinger allerede er fylt opp før konsertdag vil vi opplyse om dette på denne siden.

 

Vi ønsker velkommen til spennende forestilling!