Gáhtot – bortkommet rein er ei fortelling om to søsken som har mistet det viktigste familien eier – reinflokken. Takket være skogens dyr får de nyss om hva som ligger bak denne mystiske hendelsen – og skjønner at fjellet har mer ved seg enn du kan se ved første øyekast. Klarer de å finne reinflokken sin igjen?

Salten Friteater er et nyoppstartet teaterkollektiv fra Bodø. Salten Friteater ønsker å fortelle historier om vår del av landet – Salten.
En region med et rikt vell av historier som fortjener å se dagens lys. Gáhtot – bortkommet rein er produsert i samarbeid med Nordland Musikkfestuke, Duoddara Ráfe – pitesamisk senter og Bodø Rythm Group. Dukketeaterforestillingen har levende musikk og baserer seg på fortellinger fra pitesamisk område i Salten.

 

PLASSRESERVASJON TIL BARNEFORESTILLINGEN GÁHTOT

Nedenfor kan du forhåndsreservere plass til barneforestillingen Gáhtot i Stormen bibliotek litteratursalen 11.-13. august under Nordland Musikkfestuke.

Det blir en forestilling 11. august som er åpen for alle, og to forestillinger pr. dag 12.-13. august, som er forbeholdt barnehager. Det er samme innhold i alle forestillinger. Forestillingene er gratis.

Trykk på påmeldingslink for ønsket dag og tidspunkt, og fyll ut bestillingsskjema.

Det er begrenset antall plasser. Først til mølla får plass. Bekreftelse på din bestilling vil sendes til oppgitt e-post når bestillingen er behandlet. Det kan ta noen dager.

 

VELG FORESTILLING:

Forestilling åpen for alle

Gáhtot onsdag 11. august kl. 13:00

 

Forestillinger forbeholdt barnehager

Gáhtot torsdag 12. august kl. 11:00  FULLTEGNET

Gáhtot torsdag 12. august kl. 12:30  FULLTEGNET

 

Gáhtot fredag 13. august kl. 11:00  FULLTEGNET

Gáhtot fredag 13. august kl. 12:30

 

Forhåndsbestilling stenger senest fredag 30. juli, eller så fort forestillingene er fylt opp.

Vi kan ikke garantere for plass på forestillinger uten bekreftet reservasjon, men vi fyller opp lokalet til det er fullt.

Dersom noen forestillinger allerede er fylt opp før konsertdag vil vi opplyse om det på denne siden.

Vi ønsker velkommen til en spennende forestilling!