Som klassisk nordnorsk ildsjel ( det er det vi kaller kaller våre frivillige ) får du ny kompetanse, nye erfaringer, knytter nære bånd og relasjoner, i tillegg til at du opplever festivalen fra innsiden. Det er mange arbeidsoppgaver å velge mellom og vi håper noen av dem vekker frivilliginstinktet i deg!

Her kan du melde deg som Ildsjel!

Her finner du en beskrivelse av de forskjellige arbeidsoppgavene som utføres av frivillige under Nordland Musikkfestuke. Vi fordeler vakter etter de frivilliges ønsker så langt det lar seg gjøre.

Dette er oppgavene frivillige utfører under Musikkfestuka:

Publikumsvert

– Som publikumsvert er du festivalens ansikt til publikum. Våre verter hjelper oss å holde oversikt og kontroll på våre konsertarenaer, deler ut kake, holder orden i kø og bistår på utekonserter. Dette er en jobb alle kan gjøre, og den viktigste funksjonen vi har.

Sjåfør

– Vi har tidvis omfattende transportbehov under festivalen. Er du en erfaren sjåfør? Har du førerkort for tyngre kjøretøy? Er du flink til å kjøre ATV? Kryss av for sjåfør på påmeldingen!

Servering og skjenking

– På de arenaer hvor vi serverer mat og drikke, er det frivillige som står i baren. Du må like fart og tempo, være serviceinnstilt og over 18 år.

Arena

Når konsertarenaen skal bygges, trengs det hjelp fra mange hender. Flere av våre arenaer er lagt til spektakulære områder i og rundt byen, hvor det ikke alltid går vei. Det er en fysisk litt krevende jobb, men ikke beregnet utelukkende på vektløftere. Vi vil gjerne ha flere jenter i riggegjengen vår!

Salg av festivalartikler

Salg av festivalartikler på våre arenaer er også en måte du kan jobbe frivillig på. Kanskje jobber du med salg til vanlig, eller trenger litt erfaring på området? Det eneste vi krever fra deg er et smil.

Frivilligteam

I frivilligteamet er din jobb å ta vare på de øvrige frivillige i festivalen på de store utearenaene.  Du skal sørge for at alle de frivillige har det bra, får seg en kopp med noe varmt og noe godt å tygge på.
Som frivillig under Nordland Musikkfestuke får du følgende:

  • Fri inngang på alle konserter som ikke er utsolgt. ( hvis du tar minst 3 vakter )
  • Mat og drikke ved lange økter.
  • Være med på vår kjempekule frivilligfest.
  • Gode opplevelser og masse god erfaring.
  • Treffe masse hyggelige mennesker og artister.

Vi forventer at de frivillige har fleksibilitet med tanke på at det kan skje forandringer underveis. I tillegg forventer vi av en frivillig at han/hun er arbeidsom, imøtekommende og hyggelig med våre artister og publikum.

Ring oss gjerne om du har spørsmål.