Regnvær består av fem 20- åringer som fant sammen høsten 2015, og bestemte seg for å bli et band. Våren 2017 debuterte bandet med singelen «La mæ drøm» og høsten samme år ble den neste singelen, «Høyere» sluppet. Høyere høstet enanbefaling av P3 Urørt-redaksjonen som sa «Det er en slags storhet i det, den klarerliksom å treffe noe fengende som sitter igjen.» «Det låter pansertight, det er stilrent og bandet på fem har et imponerende scenetekke» var juryens begrunnelse da bandet vant Rock Mot Rus sin rockemønstring vinteren 2018. Regnvær ble våren 2018 et av 12 band (utav totalt 450 søkere ) som ble trukket ut til å være med på talentfestivalen GNIST i Oslo. Det innebar spillejobber, møte med bransjen , og feedback fra kjente musikere og produsenter.

Etter konserten på GNIST skrev Gaffa.no en artikkel hvor Regnvær ble nevnt som ett av tre fremadstormende artister man må se opp for i tiden fremover. «Viktigst av alt er imidlertid musikken de lager: bråmoden solskinnsmelankoli med store livskvaler un der lupen, meget melodisk imponerende og med gnistrende sjarm.» – Gaffa.no.

Etter en travel festivalsommer med gigs på bla. Træna-, Bukta-,Bakgården-, og Bodøfestivalen, og en høst i studio, er bandet klar for å slippe ny musikk i 2019. Under Musikkfestuka varmer bandet opp for Violet Road tirsdag 6. august. Bandet går på ca klokken 20:00