Bo Kaspers Orkester har nylig avsluttet sin kritikerroste sceneforestilling Allt ljus på oss som gikk for fulle hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné hele høsten 2018 og 2019.

Med et albumsalg på over 2 millioner er Bo Sundstrøm og hans syv manns store orkester et av Skandinavias mest populære band. Sundstrøm mottok i 2018 det prestisjetunge Evert Taube-stipendiet, og bandet ble valgt ut til å lede «Allsångstimmen» på SVT som satte publikumsrekord.
Deres lett sofistikerte blanding av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner som: Hon är så söt, Det går en man omkring i mina skor, Amerika, Ett & noll, Vi kommer aldrig att dö, Undantag, I samma bil og Innan allt försvinnerhar ført til en trofast fanskare hos både publikum og presse.

Bo Kaspers Orkester har spilt en rekke fantastiske konserter opp gjennom årene og vi gleder oss til å høre nyskrevne låter og musikk fra bandets solide repertoar på Torget i Bodø onsdag 5. august klokken 20:00.