Er du god på sosiale medier? Digger du å løpe rundt på jakt etter det feteste bildet å dele og den kuleste statusen å publisere? Er du i tillegg pålitelig, godt teknisk anlagt, interessert i musikk og trivelig? Da kan du fort være den vi er på jakt etter!

Under Nordland Musikkfestuke besøker rundt 25 000 mennesker en eller fler av våre konserter og arrangement. Sosiale medier blir en viktigere og viktigere del av vår markedsføring, også under festivalen. Nå jakter vi på noen som kan inngå i vår festivalstab med hovedansvar for sosiale medier. Det betyr rett og slett at du får fri tilgang til alt i Musikkfestukas regi for å formidle følelsen av festivalen – rett ut i våre sosiale kanaler. Det går helt klart mest i Facebook, men vi bruker også Instagram. Vi har en konto på Snap også, og kanskje er det du som får den til å svinge?

Arbeidstiden vil være fra 1. til 12. august. Det må påregnes mange lange dager og sene kvelder, men slik er det å jobbe med festival. Arbeidssted vil selvfølgelig være i Bodø, og du vil inngå i Musikkfestukas mediateam som, i tillegg til deg, består av to erfarne journalister og en fotograf.

Lønn etter avtale.

Noe for deg?
Send en kortfattet søknad til fredric@musikkfestuka.no, så tar vi kontakt!