Er du god på sosiale medier? Digger du å løpe rundt på jakt etter det feteste bildet å dele og den kuleste statusen å publisere? Er du i tillegg pålitelig, godt teknisk anlagt, interessert i musikk og trivelig? Da kan du fort være den vi er på jakt etter!

Under Nordland Musikkfestuke besøker rundt 25 000 mennesker en eller fler av våre konserter og arrangement. Sosiale medier blir en viktigere og viktigere del av vår markedsføring, også under festivalen. Nå jakter vi på noen som kan inngå i vår festivalstab og jobbe sammen med vårt mediateam. Det betyr rett og slett at du får fri tilgang til alt i Musikkfestukas regi for å formidle følelsen av festivalen – rett ut i våre sosiale kanaler.

Arbeidstiden vil være fra 1. til 15. august. Det må påregnes mange lange dager og sene kvelder, men slik er det å jobbe med festival. Arbeidssted vil selvfølgelig være i Bodø, og du vil inngå i Musikkfestukas mediateam som, i tillegg til deg, består av vår erfarne journalister, en fotograf og vår SoMe-leder

Lønn etter avtale.

 

Noe for deg?

 

Send en kortfattet søknad til fredric@musikkfestuka.no, så tar vi kontakt!