-Vi er svært fornøyde med å ha forlenget avtalen med SpareBank 1 Nord-Norge. Det å ha solide støttespillere som virkelig bryr seg om landsdelen er viktig for oss og alle andre i kulturlivet. Dette har vi selvfølgelig merket ekstra godt under koronakrisen, og vi er svært glade over at SpareBank 1 Nord-Norge blir med oss videre, sier festivaldirektør André Wallann Larsen

Som en del av samarbeidet mellom Musikkfestuka, SpareBank 1 Nord-Norge og ikke minst Samfunnsløftet, skal en del av midlene øremerkes kulturopplevelser for barn og unge. Dette blir merkbart allerede fra årets festival. Det synes banksjef Per Martin Olsen i Sparebank 1 Nord-Norge er spesielt gledelig.
– Tiltak rettet mot barn og unge er svært viktig både for banken og Samfunnsløftet. Gjennom dette samarbeidet med Musikkfestuka har vi blant annet sikret at alle barn og unge kan gå på klassiske konserter i Bodø for så lite som ti kroner. I tillegg bidrar vi til arenautvikling på noen av festivalens største satsninger. For SpareBank 1 Nord-Norge er det viktig å bidra til å skape møteplasser som skaper aktivitet og styrker lokal identitet og tilhørighet. Dette har vært sentralt for oss når vi nå velger å forlenge avtalen med Musikkfestuka, sier Per Martin Olsen.