Nordland Musikkfestuke er i rivende utvikling, og søker en dyktig produsent som har lyst til å være med på å lage en av landets flotteste festivaler. Nordland Musikkfestuke arrangeres hvert år i første uken av august. I 2017 hadde vi omlag 26.000 besøkende på 50 arrangementer over 10 dager. Festivalen har et hovedfokus på klassisk musikk, men presenterer et bredt spekter med, jazz, folkemusikk og populærmusikk mv.  Musikkfestuka er alltid på utkikk etter det nye som kan fremme festivalen som et møte mellom kultur og natur.

Om stillingen
Produsenten har ansvar for planlegging og gjennomføring av festivalens program.
Personen vi søker må ha solid kunnskap om prosjektarbeid og produksjon av kulturarrangementer, i tillegg til interesse og kunnskap om musikk. Den vi søker kan gjerne ha høyere utdanning, men relevant arbeidserfaring og kjennskap til fagområdet kan kompensere for dette. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Produsenten skal i den hektiske festivalperioden lede øvrig personell i gjennomføringen av festivalen. Vi søker derfor en systematisk, kreativ og løsningsorientert person som håndterer en periodevis stressende hverdag og som er god til å jobbe tett på andre mennesker.

 

Søkeren må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig, og beherske relevante dataverktøy.

Arbeidssted er Bodø. Lønn, tidspunkt for tiltredelse og andre vilkår etter avtale.

 

Vi ber om at søknad med CV sendes per e-post til: larsen@musikkfestuka.no

 

Søknadsfrist: Snarest

Vil du vite mer om stillingen, kontakt:

Direktør André Wallann Larsen
tlf 90 12 63 47 / larsen@musikkfestuka.no