Nordland Musikkfestuke arrangeres hvert år i første uken av august. I 2019 hadde vi totalt 25.000 besøkende. Festivalen har et hovedfokus på klassisk musikk, men presenterer også jazz, folkemusikk og populærmusikk mm. Nordland Musikkfestuke har behov for å styrke organisasjonen, og søker derfor en festivalprodusent i 100% stilling i ett års engasjement. Produsenten vi jobbe i team med resten av administrasjonen som forøvrig består av produsent, kontorleder, markedsleder og direktør. Produsentene har ansvar for planlegging og gjennomføring av festivalens program.

Personen vi søker må ha solid kunnskap om prosjektarbeid og produksjon av kulturarrangementer, i tillegg til interesse og kunnskap om musikk. Du kan gjerne ha høyere utdanning, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Produsentene skal i den hektiske festivalperioden lede øvrig personell i gjennomføringen av festivalen, vi søker derfor en systematisk, kreativ og løsningsorientert person som håndterer en periodevis stressende hverdag.

Søkeren må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig, og beherske relevante dataverktøy.

Arbeidssted er Bodø.

 

Lønn, tidspunkt for tiltredelse og andre vilkår etter avtale.

Vi ber om at søknad med CV sendes per e-post til:

Nordland Musikkfestuke
larsen@musikkfestuka.no

Søknadsfrist: 26. november

Vil du vite mer om stillingen, kontakt:

Direktør André W. Larsen tlf 901 26 347 / larsen@musikkfestuka.no 

eller

Kontorleder Hilde Aas tlf 976 71 227 / hilde@musikkfestuka.no