Nordland Musikkfestuke arrangeres hvert år i begynnelsen av august. I 2019 hadde vi totalt 25.000 besøkende. Vi har konserter på mange forskjellige arenaer og bruker både Stormen Konserthus, kirker og flere spektakulære utescener.

Vår faste produsent skal ut i foreldrepermisjon. I tillegg er vi i oppbyggingen av talentprogrammet «Spire» fram mot 2024. Dette gjør at vi trenger å styrke organisasjonen med en ny medarbeider. Stillingen vil inneholde produsentoppgaver og andre oppgaver knyttet til festivaldriften og inngå i team med både fast produsent og resten av administrasjonen.

 

Personen vi søker må ha solid kunnskap om prosjektarbeid og produksjon av kulturarrangementer, i tillegg til interesse for og kunnskap om musikk. Den nye medarbeideren skal sammen med festivalens faste produsent lede øvrig personell i gjennomføringen av festivalen. Vi søker derfor en systematisk, kreativ og løsningsorientert person som håndterer en periodevis stressende hverdag.

 

Vi søker en medarbeider som gjerne må ha høyere utdanning, men relevant arbeidserfaring vil veie tungt. Personlig egnethet vil også bli vektlagt.

 

Søkeren må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig, og beherske relevante dataverktøy.

 

Arbeidssted er Bodø.

 

Lønn, tidspunkt for tiltredelse og andre vilkår etter avtale.

 

Vi ber om at søknad med CV sendes per e-post til:

Nordland Musikkfestuke

gro@musikkfestuka.no

 

Tiltredelse 1.mars eller etter nærmere avtale

 

Søknadsfrist: 15. januar.