Kristine Eldorsen skal være produsent for Nordland Musikkfestuka i ett års engasjement. Hun er opprinnelig fra Porsgrunn, men har hatt nesten alle sine 28 år med sommerferie i Steigen.

– Bodø har vært en by jeg har hatt lyst til å oppleve litt tettere på, det skjer mye innenfor kultur, fotball og ikke minst å kunne oppleve mer av den vakre naturen. Noen mener å flytte fra Porsgrunn til Bodø er drastisk jeg kaller det en kul livsendring, og gleder meg til å se hva alle årstider faktisk har å by på. Samtidig føler jeg at nordlendinger er veldig inkluderende og virker veldig engasjert i byen sin.

Kristine har erfaring fra flere ulike festivaler, og gleder sg til å være med å bidra i det som blir Musikkfestukas første normalår etter pandemien.

– Som produsent gleder jeg meg til å ta del av en festival som har et så variert program over så mange dager og som bruker flere arenaer rundt om i Bodø by. Jeg får også utfordringer jeg ikke har fått før, nettopp det å arrangere konsert på steder som Nyholmen Skandse. Jeg ser virkelig frem til å arrangere Nordland Musikkfestuke i et «normalt» år sammen med ansatte, stab og frivillige.