På grunn av Covid-19 og myndighetenes råd og retningslinjer for arrangementer, har Nordland Musikkfestuke dessverre sett seg nødt til å flytte den annonserte konserten med Pat Metheny til 08.08 2022. Vi beklager ulempen dette medfører for deg som vår gode festivalkunde.

 

Ved flytting av arrangementer gjelder følgende:
Billetten overføres til ny dato for forestillingen. Billetten gjelder fortsatt og du kan glede deg med at du likevel får oppleve konserten. Dersom det nye tidspunktet for flyttet arrangement ikke passer for deg og du ønsker å få billetten refundert, vil det være mulig. Har du kjøpt billett på nett, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp.

NB! Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Det går normalt 2–5 dager (men inntil 3 uker i noen tilfeller) før du ser kjøpesummen tilbake på din konto.

Vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert i din bank. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdatoen.

Betalte du billetten helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Fristen for å melde inn refusjon er satt til 10 dager etter at vi sende ut informasjon om flytting av arrangement.


Har du kjøpt billett i Stormen konserthus billettskranke gjelder følgende for refusjon ved flyttet konsert:

For å oppfylle kravene myndigheten stiller for å utbetale refusjon av billetten, må Stormen konserthus ha mottatt:

Bilde/kopi av billetten og billett må være påført signatur.
Navn, adresse, kontonummer og telefonnummer til den som krever refusjon.
Dette kan sendes Stormen konserthus på e-post, leveres i billettskranken, per brev eller legges i Stormens postkasse i Sandgata 2. Trenger du hjelp eller har spørsmål, er Stormens billettskranke tilgjengelig på telefon kl. 09.00-15.30 mandag-fredag. Stormens billettskranke kontakter du på tlf. 75549000 eller e-post billettsalg@stormen.no

Sender du dette med posten er adressen:
Stormen konserthus
Storgata 1B, 8006 Bodø