Jobbnorge har inngått en samarbeidsavtale med Nordland Musikkfestuke som strekker seg ut 2019.

Siden 1991 har Jobbnorge utviklet fremtidsrettede løsninger knyttet til stillingsannonsering og elektronisk søknadshåndtering fra sitt kontor i Bodø. Med sine 21 ansatte er de i dag en av Norges ledende leverandører av tjenester og løsninger knyttet til rekruttering. Jobbnorge går inn i Musikkfestuka for å bidra til at byen har en arena som setter Bodø på kulturkartet. 
– Vi går inn i Musikkfestuka for å gi de ansatte enda en arena for å utvikle godt samarbeid og opplevelser sammen. Ved å støtte Musikkfestuka bidrar vi til felleskapet, og på den måten gir vi tilbake til byen vi er så glade i, sier daglig leder Jan Solhaug.

Nordland Musikkfestuke er svært fornøyd med å ha fått Jobbnorge med på laget. Langsiktige samarbeidsavtaler gir festivalen forutsigbarhet.
– For oss er det svært gledelig at vi har blitt enige om en avtale med Jobbnorge. Vi har hatt en konstruktiv dialog, og har funnet frem til en avtale som er god for begge parter. Vi gleder oss til å få Jobbnorge med på laget, sier festivaldirektør André Wallann Larsen