Men det er akkurat slik, Alt er såre vel, når Terje Nilsen kommer ut blant publikum umiddelbart etter at filmen om han har hatt sin urpremiere. Han har tidligere sagt i intervju at han ville ikke se filmen på forhånd.

Det manglet ikke på gratulasjoner til Geir Are Jensen heller, han har hatt regien på filmen.

Og selvfølgelig, «alle» var der og alle ville gjerne hilse på og gratulere, men hovedpersonene selv gikk raskt oppover Storgata og forlot fort det glade mylder utenfor Stormen.

– Det så jo bra ut, mye fine musikkopptak det la jeg merke til, men ellers vil jeg nok ha litt tid før jeg klarer å fordøye dette, og all viraken rundt, sa Terje Nilsen før han forsvant.

 

Terje tok skjegget

– Det er alltid mange frustrasjoner og mye venting når man skal lage film, men egentlig var min største frustrasjon i den perioden vi arbeidet med filmen at Terje tok skjegget underveis! sa Geir Are Jensen da han innledet før filmvisningen.

– Jeg er evig takknemlig til Terje som slapp oss inn i livet sitt på den måten han gjorde, og det har betydd mye læring for meg. Blant annet har jeg lært mye om hvordan man tilsynelatende ikke gjør noe som helst, og så skjer det en skapelsesprosess likevel, sa Geir Are Jensen.

 

Opptur

– Den som tror vi har laget en film om hele Terje Nilsens liv og virke vil bli skuffet, sa Jensen også. Og filmen handler akkurat om den perioden da Terje Nilsen dukket opp igjen i offentligheten etter lang tids fravær, sykdom og alkoholproblemer. Gjennom reportasjeglimt fra backstage i Stormen før konserten han hadde der i oktober 2016, glimt fra hjemmeliv og plateinnspilling, og gjennom mange fine filosofiske betraktninger, fikk man møte Terje Nilsen på skikkelig opptur. Veldig passende derfor med tittelen Alt er såre vel.

Og i salen var det mye godhjertet latter underveis – fra et publikum som kjenner Terje Nilsen.