Dukkehodene har fulgt kunstneren Marianne Heske siden. Du kan se dem på Bodøgaard kunst & kultur under hele Musikkfestuka, og de er til salgs. Musikkfestukeutstillingen på Bodøgaard ble åpnet fredag av Harald Bodøgaard som er vert for utstillingen.

Marianne Heske (født 1946) er en av de mest meritterte bildende kunstnerne i Norge, med vid internasjonal anerkjennelse.

Med sine banebrytende bilder, installasjoner og prosjekter på tvers av teknikker og begreper har hun skapt oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet var hun pioner på å lage store malerier ut fra videoer, og hun vakte oppsikt ved å flytte et naust fra Tafjord til Paris som en del av et kunstprosjekt.

Prosjektet Dolls home ble startet at Marianne Heske i 1971, og begynte med et antkvarisk dukkehode. Nå har Heske funnet materialer og laget dukkehoder i mange forskjellige materialer og mange forskjellige uttrykk, fra blant annet Afrika, og de er laget blant annet i smykkestein og edelstein, porselen og krystall.