– Vi har vært i Bodø mange ganger, men denne konserten blir en drøm som kommer i oppfyllelse, sier Pål Angelskar i Minor Majority

3. august kommer Minor Majority til Bodø, og endelig kommer deres drømmespillerjobb i oppfyllelse. De har nemlig drømt om å spille på Nyholmen Skandse i mange år.

– Jeg gleder meg spesielt mye til denne konserten, sier vokalist Pål Angelskår, og forklarer at de ikke kunne gjøre annet enn å si ja da de ble spurt om å spille på Skandsen. Henrik, bassisten vår, er pilot i Widerøe og bor derfor i Bodø. Han har vært på flere konserter på Nyholmen Skandse, og har i mange år snakket om hvor fantastisk det er der, og at vi må spille der en gang. Derfor synes vi at det er kjempekult å få tilbudet. Dessuten er det en setting som er veldig uvant for oss. Å spille ute og så sent på kvelden er ikke noe vi gjør spesielt ofte, ler han.

Nytt album

Det prisvinnende bandet har brukt våren til å produsere ny musikk, som blir utgitt i januar.

Likevel lover Angelskår at vi får en smakebit når de kommer til Bodø i sommer.

– Det blir nok som alltid når vi er her oppe: God stemning! Vi kommer til å spille noe nytt, noe gammelt, litt rolig og litt bråkete. En god blanding, med andre ord.

Godt forhold til Bodø

Det er nemlig ikke første gang at guttene spiller i Bodø. Langt i fra.

– Jeg har ikke en gang tellinga på hvor mange ganger vi har vært her. Vi har spilt veldig mange ganger på Sinus, vi har spilt på Nord universitet, på Stormen og på Parkenfestivalen to ganger. Vi har nok vært her i hvert fall 10 ganger, så vi er godt kjent i Bodø, forklarer vokalisten.

– Hva er det dere liker så godt med Bodø?

– Det har nok noe med responsen fra publikum å gjøre. Det blir alltid bra stemning når vi er her, så publikum er nok grunnen til at vi som band er så glad i et sted. Privat liker vi at det er så korte avstander. Man har alt man trenger på ett sted. Det er kort vei fra flyplassen, og alt er midt i sentrum, i tillegg til flotte naturomgivelser.

– Bodø har for eksempel veldig mange gode restauranter som vi liker å besøke. Det er vel sånn som man bryr seg om når man begynner å bli litt eldre, ler Angelskår.

I tillegg til flere restaurantbesøk, har gutta vært både på båttur i Saltstraumen, på fjellklatring og på sightseeing i byen. Denne gang rekker de dessverre ikke å gjøre så mye annet enn lydprøver og spising ute før de må reise videre, men gleder seg likevel.

– Jeg håper å se så mange som mulig av dere, Bodø! Vi gleder oss stort til å være sammen med dere i vakre omgivelser sent på kvelden. Dette blir megabra, avslutter han.