Hvert år er rundt hundre frivillige i full sving for å gjøre Nordland Musikkfestuke mulig. Nå kan du bli en del av gjengen!

I år som ellers er behovet stort, og allerede nå kan du melde deg til tjeneste som sjåfør, rigger, selger eller publikumsvert. Arbeidsoppgavene er like varierte som konsertene i programmet, men felles for alle er at du får ta del i et fantastisk miljø med mange flotte og spennende mennesker! - Fra i dag vil det være mulig å melde seg som frivillig til Musikkfestuka. Heldigvis har vi mange flotte frivillige som kommer tilbake år etter år, men det er alltid rom for fler, forteller produsent Henrik Lamark. 

Som frivillig får du ny kompetanse, nye erfaringer, knytter nære bånd og relasjoner, i tillegg til at du opplever festivalen fra innsiden. Det er mange arbeidsoppgaver å velge mellom og vi håper noen av dem vekker frivilliginstinktet i deg! Aktuelle arbeidsoppgaver er vakt på konsertarena, billettsalg/ -kontroll, sjåfør, servering og skjenking, rigge- og bærehjelp, og salg av festivalartikler. 

Som frivillig under Nordland Musikkfestuke får du som tar mer enn tre vakter et akkrediteringskort som gir deg fri inngang på alle konserter som ikke er utsolgt, du får  mat og drikke ved lange økter og delta på en helt fantastisk avslutningsfest. Vi kan også garantere gode opplevelser og masse god erfaring i tillegg til at du kommer til å treffe masse hyggelige mennesker og artister! 

Les mer og registrert deg her!