Lurer du på hvordan årets festival blir? Onsdag klokken 18 byr Musikkfestuka på smakebiter fra programmet.

Tekst og foto: SVEIN SNEFJELLÅ

 

Forberedelsene til Nordland Musikkfestuke 2016 er i gang for fullt.  Og onsdag ettermiddag kan alle som ønsker det, komme til Litteratursalen i Stormen bibliotek der programmet blir presentert.
- Vi har kjørt en del presentasjoner av programmet i løpet av våren for sponsorer, bedrifter og andre. I år ønsker vi også å invitere til en åpen presentasjon for alle, tett opp til festivalstart, sier direktør André Wallann Larsen i Nordland Musikkfestuke.

 - Vi inviterer op en kopp kaffe og serverer smakebiter av programmet. Både med lyd og film.

 

Det er jo sånn at en del av våre artister, konserter og forestillinger er kjent for mange, men ikke nødvendigvis alt. Nå har publikum anledningtil å høre og se, og ikke minst få bakgrunnsinformasjon om utøvere og musikk som kanskje ikke er like kjent, men som jeg er sikker på vil interessere.

 

Vi garanterer kvalitet på det vi tilbyr av opplevelser under festivalen, sier Wallann Larsen.

 

Programpresentasjonen vil ta en halvtimes tid. Etter det samles de mange frivillige for første gang i år for å være klar til innsats nok en gang.
-Interessen for å hjelpe til med arrangementene har vært upåklagelig i år. Men vi tar gjerne imot flere som vil bidra, sier frivillighetssjef Sondre Thorbjørnsen.