Direktør André Wallann Larsen forteller om åpningskonserten med Academy of St.Martin in the Fields.

– Den dagen i mai da hele det samlede programmet for årets Musikkfestuke legges fram komplett er en minst like viktig mai-dag for oss i Musikfestuka som 17. mai er for de fleste andre!

Tekst: Jørgen Mathisen

 

Slik åpnet direktør André Wallann Larsen morgenmøtet i Litteratursalen Stormen bibliotek 12. mai der et tredvetalls representanter for Nordland Musikkfestukes samarbeidspartnere, pressefolk og  andre gjester fikk full innsikt i hele det samlede programmet for Nordland Musikkfestuke 2016. Samtidig ble programmet i sin fulle bredde gjort kjent for all verden, gjennom offentliggjøring på hjemmeside og sosiale medier, eget programhefte, utsendelse av pressemelding og annen informasjon.

 

En del av de største begivenhetene i år har jo vært kjent en stund allerede, men helt nytt for mange – også av samarbeidspartnerne – var for eksempel «Vardøger», spesialarrangementet i møbel- og interiørbutikken til Bohus. Andre overraskelser var nok visekunsten til Pål-Are Bakksjø som hittil har vært mest kjent som kordirigent og musikklærer, og ikke minst hva det innebærer å lage levende radioteater.

Dette og alle de andre rundt 40 arrangementene under Nordland Musikkfestuke 2016 kan du lese mer om ved å klikke på den enkelte programposten i oversikten til høyre.