Lytt her:  

BILLETTER

Visesanger, folkemusiker og spelemann. Det er med stor glede vi kan fortelle at det er Odd Nordstoga som skal spille på Keiservarden under Nordland Musikkfestuke 2016.

Odd Nordstoga ble rikskjent i 2004 etter at han slo stort igjennom med albumet « Luring» og låten ”Kveldssong for deg og meg”. Siden den gang har han gjort stor suksess på konsert- og festivalscener over hele landet.  Søndag 7. august klokken  15:00 går han på scenen på Keiservarden.

 

- Odd Nordstoga er en folkekjær utøver med et bredt publikum, og vi har i flere år jobbet med å få på plass en konsert med han på Keiservarden. Endelig passet de for alle parter, og dette er en konsert jeg virkelig ser frem til på neste års festival. Det er rett og slett en av våre største visekunstnere som kommer, sier direktør André Wallann Larsen.

 

Telemarkingen Odd Nordstoga er en artist som appellerer til et bredt samensatt publikum. Med en karriere som spenner seg over snart 20 år og 13 album har han et stort repertoar som treffer tilhørere i alle aldre. I tillegg til plateinnspillinger og konserter, har Nordstoga også skrevet musikk rettet mot barn. Linus i svingen, Linus jul og Vaffelhjarte på NRK har alle musikk signert Odd Nordstoga. Dette blir absolutt en minnerik konsert for hele familien.

Med seg på scenen har han David Wallumrød på tangenter, Torstein Lofthus på trommer, Tor Egil Kreken på bass og Øyvind Blomstrøm på gitar.

Transport for bevegelseshemmede

Det vil bli satt opp transport for bevegelseshemmede til Keiservarden 7. august.                                             

o   Påmelding gjøres her! 

o    Avgang fra Rådhuset kl. 13:00.

o    Retur ca. kl. 16:45 (etter konsertslutt).

o    Tjenesten leveres gratis av Bodø Kommune.

o    NB! Begrenset antall plasser – først til mølla-prinsippet.